INLIGTING:ISBN: 9780980275407
Hardeband Grootte: 150mm x 250mm Bladsye: 550 Datum van publikasie: 01/12/08 Rakprys:R299 LEES RESENSIES:BESTEL NOU:Bestel nou teen halprys posgeld ingesluit by [email protected] of [email protected]
Ook beskikbaar op Kalahari.net en jou naaste boek winkel. |
KOK EN SKINKERDirk Nagtegaal
Dirk Nagtegaal beskryf homself as 'n lekkerbek wat die lewe met sy tong beproef. Lekker kos en goeie wyn is by hom 'n passie. Die resepte in Kok en Skinker is oor drie generasies versamel, wat die boek uiters volledig maak met meer as 400 resepte, uitgewerkte menu's en nuttige wenke oor kos en wyn. Elke resep is deur die skrywer persoonlik getoets met die fokus op eenvoud in die kookkuns en pretensieloosheid oor wyn. 'n Heerlikheid vir almal wat die kuns van moeitelose kook wil verstaan. Hierdie is nie net 'n respeteboek nie, maar 'n ware kookboek, met beskrywings oor die belangrikste kooktegnieke en wynkultivars wat elke tuiskok en skinker behoort te ken. Basiese souse, kruie, slaaie, brood, sop en bredies, pastas, al die verskillende braaitegnike, alles oor ontbyt, vetvrye kos en fyngebak word bespreek. Die gedeeltes oor wyn is keragtig, maar omvattend genoeg om die mees algemene kultivars te dek en die leser met 'n wyd genoeg kennis te laat om met selfvertroue 'n geskikte bottel wyn vir ete te kan uitsoek. Die boek bevat meer as 400 volkleur foto's en is bekroon as wenner van die 2009 Gourmandprys vir beste Suid Afrikaanse debuut kook- kookboek. Oor die skrywer: Nagtegaal is 'n regsgeleerde, sakeman, ywerige huiskok en bekroonde skrywer. |